Glumica Anđelka Stević Žugić, jedna je od najomiljenijih glumica regije koju najbolje znamo iz serije "Andrija i Anđelka", ima novu humorističnu monodramu „Šta me OPET snađe“ o vječno aktualnoj temi razvoda gdje će je predstaviti na pulskom Kaštelu u nedjelju 21. srpnja u 21h.

Igrala je u izuzetno uspješnim serijskim i filmskim projektima, među kojima su „Ne diraj mi mamu”, “Šetnja s lavom”, “Jedini izlaz”, “Nebesa”, “Radio Mileva”, “Šutnja 2” itd.

Glavna junakinja Jovanka Joka Jakovljević , u svojim kasnim 30-im, kreće u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni kaos u koji je upala nakon razvoda. Iako je očekivala romantičnu komediju do kraja života, brak joj se završio kao loš film, a život odjednom pretvorio u ring.

Konkurencija je oštra, okolina surova. Ipak, Joka se ne želi predati. Ostaje neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji.

I dok u tom savršenom nesnalaženju pokušava stvoriti “novi život” i “novu sebe”, uz nju je elitni odred podrške, uvijek spreman da joj dodatno zakomplicira život svojim savjetima: najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, kao i neizbježne astrologinja i psihologinja. Standardna formacija obrane svake žene kad nastanu kratki spojevi u glavi i u životu.

Sve likove igra Anđelka, u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, donoseći dozu divlje autentičnosti i hrabrosti, koja istovremeno izaziva smijeh, ali i zaista pokreće pitanja o prirodi života nakon razvoda.

Ova predstava nije za one sa slabim srcem, jakim predrasudama i nepogrešivim stavovima.

Ovo je za hrabre duše, spremne nasmijati se u lice izazovima i kažu: "Šta me OPET snađe? Pa, sve najbolje, naravno!"

Ulaznice možete potražiti na svim Entrio prodajnim mjestima diljem Hrvatske te online na ovom linku.

Početak predstave počinje točno u 21:00h, a vrata se otvaraju u 20:30h.

 Za sve ažurirane informacije oko predstave zapratite Incognito Agency na društvenim mrežama. (iPress)