Marko Purušić, poznatiji kao Baby Lasagna, najavio je u srijedu veliku europsko-britansku turneju sa svojim projektom Baby Lasagna za proljeće 2025., a turneja će ga odvesti u 16 država i na 21 koncert kroz period od 6 tjedana, izvijestila je agencija LAA.

Proljetna turneja Baby Lasagne pod nazivom "Meow Back" započet će 16. ožujka 2025. u Hamburgu te će se završiti 26. travnja u Ateni.

Također, uključuje neke od legendarnih klubova kontinenta i otoka, poput Melkwega u Amsterdamu, Islington Academyja u Londonu ili Razzmatazza u Barceloni. Turneja je producirana od strane Live Nation, najveće svjetske promoterske kuće.

Uz koncertne aktivnosti Baby Lasagna je najavio i novi single i video spot, čiji se izlazak očekuje krajem mjeseca. Nastavak je to velikog globalnog hita "Rim Tim Tagi Dim", pjesme s najviše glasova publike na ovogodišnjem Eurosongu, koja trenutno ima više od 36 milijuna streamova na platformi Spotify.

Ovi nastupi nastavak su uspješnog koncertnog niza za Baby Lasagnu, pa su tako prvi koncerti u Poljskoj ovoga rujna rasprodani četiri mjeseca uoči, a onaj bečki preseljen je zbog velikog interesa iz kluba Szene u tri puta veći kapacitet bečkog Gasometra.

Novi niz inozemnih svirki Baby Lasagna objaviti će u sljedećih tjedan dana, a domaći fanovi imati će ga priliku vidjeti nekoliko puta ovoga ljeta, s velikom kulminacijom na tri rasprodana stadionska koncerta na zagrebačkoj Šalati u rujnu. (Hina)