Nakon rasprodane Šalate u Zagrebu Thievery Corporation - jedno od najlegendarnijih imena u svijetu elektronske glazbe, u subotu 20. srpnja, s bendom dolazi u Malo rimsko kazalište u Puli!

Već gotovo tri desetljeća osvajaju svijet svojim jedinstvenim stilom glazbe, prkoseći pripadnosti jednom glazbenom pravcu. S pravom ih definiraju kao kulturni fenomen koji spaja ljude različitih pozadina kroz univerzalni jezik glazbe. Njihova sposobnost da kombiniraju žanrove i kulture; od brazilske i indijske, preko jamajkanske do ritmova jazza, čini ih jednim od najutjecajnijih sastava u suvremenoj glazbi. S bogatom diskografijom i posvećenošću stvaranju glazbe koja inspirira i povezuje, nastavljaju oduševljavati publiku diljem svijeta.

Njihovi su koncerti pravi glazbeni doživljaj s ubojitim bendom svirača i nizom vokala iz različitih svjetskih kultura. 

Od samih početaka u 1990-ima u Washingtonu, osnivači benda Eric Hilton i Rob Garza, usmjerili su se na put bez izdavača i već tada pokazali da misle drugačije. Bez pritisaka izdavačke kuće, kreirali su vlastiti prepoznatljivi zvuk koji će ih svrstati u sam vrh kreatora svjetske glazbe. Ne slijedeći trendove i prihvaćajući kulturološke raznolikosti koje svijet čine tako čudesnim mjestom, Thievery Corporation stvorio je glazbeno moćno naslijeđe. 

Očekujte neponovljiv glazbeni spektakl na jedinstvenoj pozornici Malog rimskog kazališta!

Svoju ulaznicu nabavite u sustavu Entrio ili u Galeriji C4 u Puli u Carrarinoj 4. Cijena ulaznica u pretprodaji je 42 €, a na dan koncerta 45€. (iPress)