Fešta kojoj se radujemo svakog ljeta ponovno je tu! Ove nedjelje, 28. srpnja, s početkom u 19:00 sati, ne propustite Medulinsku noć - tradicionalnu proslavu dana Sv. Jakova koja svake godine okuplja sve generacije. Pripremite se za vrhunsku zabavu uz poznate hitove i koje će vas natjerati na ples do kasno u noć, nastupaju Klapa Škerac, The 6th Edition Band i grupa Magazin!

Osim odlične glazbe, uživajte i u najstarijem istarskom natjecanju u pripremi brudeta. Svako tim ima svoj tajni recept, a kuharske ekipe borit će se za titulu najboljeg brudeta. Tko će odnijeti pobjedu? Dođite i saznajte!

Popratite ili sudjelujte u tradicionalnim igrama kao što su penjanje po pršut i povlačenje konopa i osvojite nagrade!

Da bi sve bilo još bolje, ulaz na koncerte je potpuno besplatan! Ovo je prava prilika za sve ljubitelje dobre glazbe, ukusne hrane i odlične atmosfere da se pridruže ovoj jedinstvenoj ljetnoj fešti.

Ne propustite pravu ljetnu zabavu! Vidimo se u Medulinu na rivi kod Malina. Proslavimo Medulinsku noć zajedno, uz more, smijeh i puno plesa! Radujemo se vašem dolasku!, pozivaju iz Turističke zajednice Općine Medulin. (iPress)