Sinoć je Trg slobode u Poreču bio ispunjen energijom i nezaboravnim zvucima glazbe legendarnog U2-a, zahvaljujući nastupu Velvet Dress U2 Tribute Banda. Porečka publika imala je priliku uživati u vrhunskoj izvedbi jednog od najpoznatijih tribute bendova u regiji, koji je na najvjerniji mogući način oživio duh i zvuk legendarne irske grupe U2.

Koncert je započeo u 21 sat, a već od prvog takta bilo je jasno da publiku očekuje posebna večer. Ovaj tribute band, poznat je po svojoj vjernoj reprodukciji glazbe i energije koju U2 donosi na svoje koncerte.

Velvet Dress je izveo najveće hitove poput "Sunday Bloody Sunday", "One", "Beautiful Day", "I Still Haven't Found What I'm Looking For", "Where the Streets Have No Name", prenoseći autentičnu energiju i emociju koja prati U2-ovu glazbu. Poseban trenutak večeri bio je kada je bend izveo pjesmu "With or Without You", tijekom koje su se upalila svjetla mobilnih telefona diljem trga, stvarajući magičnu atmosferu. Svaka pjesma bila je izvedena s nevjerojatnom preciznošću i osjećajem, a članovi benda su svojim nastupom pokazali zašto su prepoznati kao najbolji U2 tribute band u regiji. Bila je to još jedna nezaboravna večer Porečkog ljeta. (iPress)