Kamenjak, uvala Portić, 24.08. s početkom u 19:30 sati, netaknuta priroda Kamenjaka koji oduzima dah ponovno će oživjeti glazbom, dugo očekivani koncert vraća se u uvalu Portić. U subotu, 24. kolovoza, čarolija se ponavlja baš kao i prethodnih godina, nastavljajući dragu tradiciju koja spaja ljepotu prirode i snagu glazbe.

U očaravajućem okruženju, zamislite usidrene brodove, osvježavajući miris mora, i dirljive melodije klape Škerac i Giuliana koji će po prvi put nastupiti u akustičnoj verziji na veličanstvenom drvenom jedrenjaku, stvarajući koncertno iskustvo za pamćenje.

Bilo da odlučite uploviti u uvalu i usidriti svoju brodicu ili pak prošetati do obale, ova će vam večer biti puna emocija. Lagano njihanje brodica, sjaj zalazećeg sunca te divna glazba Giuliana i klape Škerac stvorit će doista čaroban ugođaj koji dočarava esenciju mediteranskog duha.

Nezaboravnu večer glazbe i čiste primorske ljepote ne smijete propustiti. Vidimo se u uvali Portić ove subote!, poručili su iz TZ Medulin. (iPress)