Rujan i listopad u Istarskom narodnom kazalištu donosi raznovrstan program drame, plesa i glazbe u kojem će svatko pronaći nešto za sebe.

Sezonu započinjemo premijerom, izvedbom teksta LJUDSKI GLAS francuskog klasika avangarde Jeana Cocteaua u režiji Juga Đorđevića i izvedbi Dijane Vidušin. Riječ je o monodrami koja istražuje bol zbog prekida ljubavne veze, a svojom poetskom formom otvara začudan intimni prostor ljudskog srca koji gledatelje uvlači u unutarnji svijet junakinje.

Listopad donosi i reprize programa JAZZINO — JAZZ ZA DICU, interaktivne glazbene atrakcije za djecu. Osim toga, s veseljem najavljujemo reprizne izvedbe prošlogodišnjeg sezonskog kazališnog hita INK, predstave BRODOVI OD PAPIRA autorice Emme Kliman u režiji Gabrijela Lazića, kao i premijernu izvedbu predstave 3PLET Dramskog i plesnog studija INK, autorice Andree Gotovina.

Uz bogat program INK, kao i pregršt naslova iz dodanog i komercijalnog programa koje možete pronaći na ovom linku, Istarsko narodno kazalište poziva vas da se pridružite sezoni koja ovoga put slavi SRCE. (iPress)