Istarsko narodno kazalište Gradsko kazalište Pula s ponosom najavljuje lansiranje novog proizvoda – zlatne Kazališne prepaid kartice, inovativnog načina štednje za ljubitelje kazališta. Ova kartica omogućuje gledateljima da uživaju u vrhunskim predstavama po povoljnijim cijenama, uz 20% popusta na 2 ulaznice za sve programe iz kategorije “Program INK”.

“Naša Kazališna kartica idealno je rješenje za sve koji redovito posjećuju kazalište i žele uštedjeti, a ujedno nudi fleksibilnost u odabiru predstava i termina. INK kontinuirano radi na unaprjeđenju korisničkog iskustva i dostupnosti svojih programa široj publici. izjavio je povodom lansiranja nove Kazališne kartice Marin Leo Janković, voditelj marketinga i odnosa s javnošću INK.

Kako funkcionira Kazališna prepaid kartica?

Kartica je dostupna u fizičkom i digitalnom obliku. Gledatelji mogu izvršiti jednokratnu uplatu od 100 EUR i uživati u pogodnostima kartice, uključujući popust na ulaznice do 365 dana od zadnje uplate od 100 EUR. Karticu je u međuvremenu moguće nadopuniti s minimalnim iznosima od 30, 50 i 70 EUR, a popust vrijedi za do 2 ulaznice po programu, bilo da ih kupuju online ili na blagajni

Zašto odabrati Kazališnu prepaid karticu?

  • 20% popusta na do 2 ulaznice na redovne cijene
  • Fleksibilnost u odabiru predstava i termina
  • Jednostavna upotreba i nadoplata putem web shopa ili na blagajni
  • Produženi rok važenja popusta – 365 dana nakon zadnje uplate od 100 EUR

Kazališna kartica pruža fleksibilnost i uštedu, omogućujući gledateljima da biraju predstave prema vlastitim preferencijama i terminu, a pri tome značajno smanjuje troškove ulaznica.

Kako nabaviti Kazališnu prepaid karticu?

Kartica se može kupiti na blagajni kazališta ili putem web shopa na www.ink.hr. Dodatne informacije o nadopuni, korištenju i uvjetima možete pronaći na istoj web stranici, stoji u priopćenju. (iPress)