Pulski judaši ostvarili su sjajan uspjeh na Europskom kupu u Rigi, na kojemu su nastupili u sastavu Hrvatske reprezentacije. Dominik Družeta osvojio je zlato u kategoriji do 81 kg, a Robert Klačar broncu u kategoriji do 73 kg.

Družeta se nakon silnih ozljeda i agonije koju je proživljavao posljednje dvije godine konačno vraća u pravu formu, te mu je ovo prvi međunarodni rezultat još od grand slam srebra u Bakuu 2021.godine.

U prvome je kolu već u prvom napadu ipponom svladao Kazahstanca Meiirhana Zhumabeka. Potom je s dva bacanja ispratio Estonca Randela Paastela, Četvrtfinalni protivnik bio mu je prvi nositelj, Izraelac Iftach Badash. Kao i protiv Estonca, pulski je borac ušao maksimalno i sa dva bacanja prošao u polufinale, u kojemu mu je protivnik bio Ukrajinac Vladyslav Kolobov, koji je Družetu svladao prije mjesec dana na European openu u Mađarskoj. Puljanin je iskoristio priliku za revanš i svladao Ukrajinca za prolazak u finale. U posljednjoj borbi protiv Nizozemca Coena Van Windena Družeta je od početka nametnuo svoj ritam, natjerao protivnika na dvije kazne i nekoliko puta bio vrlo blizu bacanja. No Nizozemac je izdržao nalete i odveo borbu u produžetak. Družeta nije posustao, te je konačno u produžetku stigao do bacanja vrijednog zlatne medalje.

Robert Klačar za broncu u kategoriji do 73 kg trebao je odraditi čak 7 borbi. U prvome je kolu u vrlo teškoj borbi na kazne pobijedio Kazahstanca Bekassyla Beisembayeva. Potom je iponima protiv Finca Roopea Korhonena i Latvijca Emilsa Potapovsa stigao do četvrtfinala, u kojemu je poražen od kasnijeg osvajača zlata, još jednog Kazahstanca Dastana Shayakhmetova. Poraz u četvrtfinalu značio je mukotrpan put kroz repasažne borbe. U prvoj repasažnoj borbi sa dva bacanja svladao je drugog nositelja, Nijemca Petera Thomasa. Zatim je na bodove bio bolji od Ukrajinca Roberta Hasanahaeva. U borbi za broncu protivnik mu je bio Talijan Giovanni Zaraca. Pulski je borac nastavio sa pobjedničkim ritmom, te je prvo kontrabacanjem ostvario prednost, pa potom efektnim iponom okončao iscrpljujući dan. Kao i Družeti, i Klačaru je ovo prvi međunarodni uspjeh nakon dužeg vremena. Klačar se dugo muči sa prilagodbom na višu težinsku kategoriju, a ovim je uspjehom dokazao da i dalje može biti konkurentan na najvišoj razini.

Treći pulski reprezentativac Dani Klačar poražen je u prvom kolu kategorije do 66 kg od Turkmenistanca Hekima Agamammedova. Kako je Tukmenistanac kasnije poražen u četvrtfinalu od britanskog borca, Dani nije stigao do prilike kroz repasaž.

Pulskim judašima ovo je bila jedna od stanica na pripremi za europsko prvenstvo koje se održava krajem travnja u Zagrebu. U sklopu priprema za isto idući tjedan putuju na trening kamo u Torino, pa ih potom očekuje nastup na domaćem europskom kupu u Dubrovniku.