Jučer oko 19.30 sati u Mažuranićevoj ulici u Puli dogodila se prometna nesreća koju je pod utjecajem alkohola od 1.47 promila prouzročio 32-godišnjak. Nesreća se dogodila kada je 32-godišnjak upravljao automobilom Kia, pulske registarske oznake, kolnikom Mažuranićeve ulice. Dolaskom do raskrižja s Radićevom ulicom, vozač je oduzeo prednost i sudario se s automobilom Dacia, pulske registarske oznake, kojim je kolnikom Radićeve ulice upravljao 47-godišnjak. Od siline udarca Dacia se nakon višestrukog prevrtanja zaustavila na krovu.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđeno troje putnika iz Dacie, 34-godišnjakinja i dvoje djece. Vozač je isključen iz prometa i zadržan u posebnim prostorijama policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva te se protiv njega pokreće prekršajni postupak.

Pula: Automobil se nakon sudara u Radićevoj ulici prevrnuo na krov

Jučer smo izvijestili da se u 19,27 sati dogodila se prometna nesreća dva automobila u Puli, u Radićevoj ulici pored kućnog broja 63. Jedan automobil se prevrnuo na krov. Zasad nema informacija o ozlijeđenima i njihovoj težini. 

Radićeva ulica u Puli zatvorena je za sav promet. Očevid je u tijeku. (iPress)