U skladu sa Zakonom o pravu na pristup informacijama, Grad Pula pokrenuo je više javnih savjetovanja sa zainteresiranom javnošću s ciljem upoznavanja šire javnosti te pribavljanja njihova mišljenja, primjedbi i prijedloga. Slijedom navedenog, traži se iskazivanje mišljenja javnosti za:

-        Prijedlog Odluke o komunalnom redu

-        Prijedlog Plana postavljanja privremenih objekata, komunalnih objekata u općoj uporabi i bankomata u Gradu Puli

-        Prijedlog Plana postavljanja opreme za reklamiranje i plakatiranje na području Grada Pule

-        Prijedlog Odluke o kriterijima za korištenje javnih površina namijenjenih organiziranju terasa ugostiteljskih objekata

-        Prijedlog Pravilnika za određivanje prijedloga imena ulica i trgova i za postavljanje spomenika na području Grada Pule

Sva navedena savjetovanja provest će se u trajanju od mjesec dana, odnosno od 23. rujna do 23. listopada 2021. godine, a adrese elektroničke pošte na koju se mogu slati očitovanja zainteresirane javnosti su sljedeće:
 
-        Prijedlog Odluke o komunalnom redu - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
-         Prijedlog Plana postavljanja privremenih objekata, komunalnih objekata u općoj uporabi i bankomata u Gradu Puli - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
-         Prijedlog Plana postavljanja opreme za reklamiranje i plakatiranje na području Grada Pule - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
-         Prijedlog Odluke o kriterijima za korištenje javnih površina namijenjenih organiziranju terasa ugostiteljskih objekata - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
-         Prijedlog Pravilnika za određivanje prijedloga imena ulica i trgova i za postavljanje spomenika na području Grada Pule - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prateće dokumente i dodatne informacije o predmetnim savjetovanjima možete pronaći na web stranici Grada Pule www.pula.hru rubrici e-Konzultacije, stoji u priopćenju. (iPress)