Gradonačelnik Filip Zoričić u pulskoj Komunalnoj palači 17. kolovoza 2022. godine primio je pjevačicu Zoe Šestan, koja je osvojila prvo mjesto na prestižnom međunarodnom glazbenom natjecanju International WAPA Contest VIVE LE FRANCE 2022 u kategoriji za uzrast od 10 do 12 godina, te postala prvi laureat zbog najvećeg zbroja bodova konkurenata u svim kategorijama.

„Čestitam ti na velikom uspjehu. Sjajna si pjevačica. Ovo natjecanje bilo je jedno veliko iskustvo. Budi ponizna, skromna i ponosna na talent koji imaš", poručio je gradonačelnik Filip Zoričić.

Na natjecanju Vive le France 2022 sudjelovale su različite plesne skupine i folklorna društva, pjevačice i pjevači u kategorijama pop, rock, blues, movie i kabaret.

Zoe preferira pjevati rock, funk i blues, a na natjecanju je nastupila s pjesmom Whitney Houston "I have nothing" iz filma "Bodyguard" u kojoj se mogao pokazati njeni talent.

„Bilo mi je jako uzbudljivo i čudno da pjevam na velikoj pozornici, u drugom gradu i drugoj državi", rekla je Zoe Šestan koja se zahvalila gradonačelniku na prijemu i na pozivu uoči samog nastupa u Parizu. Pokazala je gradonačelniku sve dosadašnje diplome i nagrade te s velikim oduševljenjem pričala o doživljajima i nagradama na natjecanjima.

Svojim čarobnim glasom uspjela je izboriti direktan ulaz u Grand finale poznatog europskog pop glazbenog natjecanja "Berliner Perle" na kojeg odlazi u studenome.

Zoe Šestan možete poslušati na njenom You Tube kanalu na ovoj poveznici. (iPress)