I ove godine, 01. listopada, povodom dana Općine Žminj, Biciklistički klub Žminj, DVD Žminj, Općina Žminj i TZO Žminj ponovno organiziraju zanimljivu gastrobiciklijadu "S piruonon po Žminjšćine" koja se u Žminju održava od 2017. godine.

Start je predviđen u 10 sati iz parka preko puta pošte, odakle se kreće trasom dugom 26 kilometara pogodnom za sve bicikliste.
Kotizacija za starije od 16 godine iznosi 15,00 € za sve predprijave zaprimljene zaključno sa 29.09.2022. u 23.59 sati, a nakon toga kotizacija iznosi 20,00 €.

Broj sudionika ograničen je na 200! Prijave na dan biciklijade traju od 08:30 do 09.45. Biciklijada NIJE prilagođena za mlađe od 10 godina, a kaciga je obavezna za sve sudionike!

Predprijave na sljedećem linku: http://bk.zminj.hr/

Ukoliko želite iskušati gastro delicije Žminjšćine, pršut, sir, slatke delicije, domaću paštu s goveđim šugom te kupus, upoznati prekrasne zelene žminjske krajolike, a pritom aktivno provesti dan u pozitivnom okruženju na dva kotača, na pravoj ste adresi.
Dođite, očekujemo Vas u što većem broju, vidimo se i ove godine na gastrobiciklijadi "S piruonon po Žminjšćine"! (iPress)