Naš popularni pjevač Alen Vitasović otkazao je svoj dugoočekivani koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo koji je trebao biti održan 11. studenog, a razlog tomu su zdravstveni problemi.

55-godišnji Alan završio je u pulskoj bolnici i odgodio koncert za siječanj sljedeće godine. Vitasović je u bolnici, na intenzivnoj, bio 20 dana, nakon čega je pušten na kućnu njegu.

"Zdravlje je stabilno. Dobro sam, ali opet sam imao zdravstvenih problema. Ipak, jak sam ja, nije mi prvi put. Hvala doktorima i sestrama u pulskoj bolnici", izjavio je Alan za Story.

"Problemi s unutarnjim organima, jedva sam preživio. Bilo je jako teško, bio sam blizu kraja", rekao je Alen za 24 sata te dodao kako je na intenzivnoj njezi bolnice u Puli proveo 20 dana.

No ispričao je kako se o njemu brine 23 godine mlađa supruga Eleonora s kojom je u bračnu luku uplovio nakon što se prije deset godina razveo od prve supruge Sandre.

"Imam predivnu suprugu, godi mi bračni život. Normalno je da čovjek proživljava teško razdoblje kada se razvede. Negdje duboko u sebi bude usamljen. Karijera mi nije bila na nekoj razini, pa je nastupila pandemija, ali Eleonora je uvijek bila tu. Ništa joj nije bilo teško učiniti za mene. Jako je strpljiva. Pazila me i kad sam bio bolestan. Ali nisam se zbog toga oženio, odgovaraju nam karakteri. Dogodilo se i nije mi žao. Velika mi je podrška. Mlađa je, ali je zrela osoba", zaključio je Alen. (iPress)