Turistička zajednica Općine Marčana poziva vas ove nedjelje, 18. kolovoza u Rakalj na projekciju novog Netflixovog hit filma "The Union" - akcijskoj komediji s poznatim glumcima Halle Berry i Markom Wahlbergom u glavnim ulogama. Projekcija će se održati u Društvenom domu u Raklju s početkom u 21 sat.

Zašto prikazivanje baš u Raklju? Zato je jer film 2022. godine snimam upravo u Raklju, Starom Raklju i Rovinju, pa bi samim time filmskoj publici s našeg područja mogao biti zanimljiviji i intrigantniji.

Više o filmu: Mike (Mark Wahlberg), običan građevinar iz New Jerseya, odjednom se nađe u Londonu i svijetu super špijuna i tajnih agenata kad ga njegova simpatija iz srednje škole, Roxanne (Halle Berry), pronađe i regrutira za važnu i opasnu misiju. Još jedan nagrađivani glumac te Oskarovac, kao i Berry, J.K. Simmons, nalazi se među glavnim glumcima kao Tom, šef te tajne jedinice poznate kao The Union.

Julian Farino režirao je film prema scenariju Joea Bartona i Davida Guggenheima, a u ostalim ulogama su Mike Colter, Alice Lee, Jessica De Gouw, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jackie Earle Haley, Lucy Cork i Patch Darragh.

Akcijska triler komedija The Union na Netflixu će biti dostupna od 16. kolovoza, a dva dana kasnije, 18. kolovoza pogledati ćemo je svi zajedno u Raklju, uz slobodan ulaz. Vidimo se u što većem broju!

Pogledajte trailer. (iPress)