Mladi rukometaši Poreča u sklopu 6. kola 1. HRL U17 gostovali su u Crikvenici gdje su snage odmjerili s domaćinom Mornar-Dramalj Crikvenicom i Senjom.

U prvom susretu dana igrači Matije Rađakovića poraženi su od Mornar-Dramalj Crikvenice 23:27 (12:13). Na samom početku utakmice domaći sastav imao je prednost (4:2, 6:3), ali se Poreč preko Ariana Lugara vratio u igru i ulovio priključak (6:7) da bi Petar Brkić poravnao na 7:7. Izjednačeno je bilo sve do odlaska na odmor kada Crikvenički igrači zabijaju za 13:12. U nastavku utakmice igralo se gol za gol, čak je Poreč imao prednost (18:17), ali sve se okrenulo nakon 45. minute kada se Mornar-Dramalj Crikvenica odvojila na 25:22 i tu prednost držala sve do kraja susreta kada je na semaforu bilo 27:23.

Petar Brkić bio je najefikasniji sa sedam pogodaka, pet je dodao Arian Lugar, po tri su upisali Martin Sebastiano Boka i Luka Malinarich, dva je postigao Kristijan Popović, a Valentino Korpar, Gregori Cvek i Diego Jelić zabili su po jedan gol.

U drugom susretu dana momčad Poreč se probudila i uvjerljivo slavila nad Senjom 34:20 (17:11). Od prve minute vidjelo se da će Poreč držati prednost, počelo je s 3:0 i to se održavalo kroz cijelo prvo poluvrijeme, a najveća prednost iznosila je +7. Drugo poluvrijeme nastavilo se ekspresno, a Kristijan Popović s dva uzastopna gola postavio je 29:18. Šesto slavlje u sezoni postavljeno je rezultatom 34:20.

Najbolji u redovima Poreča bio je Matteo Knapić sa šest pogodaka, po četiri su imali Kristijan Popović, Gregori Cvek, Petar Brkić, Valentino Korpar i Martin Sebastiano Boka, tri su dodali Diego Jelić i Stefano Stjepić, a jedan Teo Popović i Noel Radešić.