Proteklog vikenda gimnastičarke KSRG Gazela nastupile su na međunarodnom turniru u Zagrebu pod nazivom Leda cup 2022. Na turniru je sudjelovalo 10-ak zemalja između kojih i Ukrajina, Italija, Velika Britanija, Australija, Cipar... s više od 300 gimnastičarki te se natjecanje održalo u individualnom apsolutnom i slobodnom programu, te u slobodnom grupnom programu.

Pulskim Gazelama ovo je bilo prvo veće natjecanje u ovoj sezoni.

U brojnoj i jakoj konkurenciji apsolutnog programa Gazelu su predstavljale Miriam Terlević i Katja Rupić. U kategoriji 2011. godišta Miram je zauzela ukupno 12. mjesto, 10. mjesto s obručem i 9. s čunjevima. U kategoriji 2010. godišta Katja Rupić također je zauzela ukupno 12. mjesto, 9. mjesto s obručem, 11. s loptom te 11. mjesto s čunjevima.

U slobodnom programu nastupile su Jana Kancijanić, Petra Milohanović, Lucia Peršić i Nea Hrelja. 

U kategoriji mini 2014. godište Jana je zauzela 7.mjesto dok je u istoj kategoriji Petra zauzima 10.mjesto. Lucia je nastupila u kategoriji 2013.godišta u vježbi s vijačom i zauzela 11.mjesto.

U kategoriji juniorki 2009. godište nastupila je Nea Hrelja te je ostvarila vrlo zapažen rezultat i to ukupno 2.mjesto, u vježbi s obručem 3., te u vježbi s loptom 3. mjesto.

U grupnom djelu programa predstavljale su nas naše mlađe kadetkinje u sastavu Ela Orbanić, Nicol Šupuković, Katja Ostojin i Ivona paćelat te su osvojile visoko 3.mjesto!