Članovi Karate kluba Amfora iz Fažane nastupili su na Županijskom prvenstvu u katama koje se je održalo jučer u Poreču. I na ovom natjecanju članovi kluba u sastavu: Juraj Šimić, Lota Šimić, Grgur Šimić, Arijan Miskić, Petar Radošević, Eva Babić, Vanesa Petrović i Luna Tomašić postigli su zapažene rezultate. Ekipa od 8 natjecatelja osvojila je ukupno 11 medalja i to 3 zlata, 4 srebra i 4 bronce. 

Prije samog natjecanja dodijeljene su nagrade za najbolje u prošloj godini. Naš Juraj Šimić dobio je priznanje za najboljeg u kategoriji cicibana a onda je na natjecanju dokazao da je to zaslužio. Uvjerljivi je prvak u svojoj kategoriji a onda su ga posudili iz K.K Novigrad u kata tim s kojim je osvojio još dva srebra. 

Grgur Šimić osvojio je srebro u svojoj kategoriji. Arijan Miškić je brončani kao i Petra Radošević. Eva Babić, Vanessa Petrović i Luna Tomašić vodile su veliku borbu u svojoj kategoriji, na kraju je Vanessa Zlatna a Luna Brončana. Natjecale su se i u starijoj kategoriji gdje je Luna bila srebrna. Sve tri zajedno osvojile su brončanu medalju u kata timu. Muški kata tim (Grgur, Petar, Arijan) osvojili su zlatnu medalju u kata timu.