Nakon uspješnog završetka natjecateljske sezone u ponedjeljak 10. srpnja 2023. godine započinje još jedno izdanje Ljetne škole košarke i kampa Košarkaškog kluba Stoja u Puli.

Naime, nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja cjelodnevnog košarkaškog Kampa, KK Stoja i ove godine pruža roditeljima mogućnost da svoju djecu ostave u produženom boravku kampu do 16 sati. Tako će nakon službenog djela koji traje od 8 do 11 sati, a koji je kao i prijašnjih godina besplatan, djeca moći ostati i na drugom djelu kampa koji će se osim na vanjskim košarkaškim igralištima odvijati na šetalištu Lungomare te na gradskom kupalištu Valkane.

INFORMACIJE O KAMPU:

Voditelj kampa biti će Igor Valić, licencirani trener sa dugogodišnjim košarkaškim iskustvom u svim dječjim kategorijama. Ostali voditelji su treneri sa završenim edukacijama i licencama, a stručno vođenje i nadzor odvijat će se kroz sportske aktivnosti, kreativne radionice te razne zabavne sadržaje i goste iznenađenja.

Kamp će raditi od ponedjeljka do petka bez obzira na vremenske prilike, a u slučaju kiše, program će se provoditi u sportskoj dvorani ŠSD Stoja.

Termin kampa je od 10.07.2023. do 22.07.2023., kada je predviđeno završno druženje te podjela majica i diploma.

Radno vrijeme kampa je od 7,45 do 16,15 sati.

Predviđena dob polaznika je od 7 do 12 godina.

Sve informacije o kampu dostupne su na klupskoj Facebook i web stranici te putem e-maila kluba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili na broj 098-163-3362.