Proteklog tjedna, od 13. do 16. srpnja 2023. održano je Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine u plivanju na zagrebačkim Sveticama. Plivački klub Arenu iz Pule je predstavljalo ukupno 9 plivača s ostvarenim normama. To su Lana Punek, Melisa Jahić, Mia Jadreško, Paola Kovačić, Roko Krelja, Gabriel Romeo Cvitko, Karlo Kovačić, Karlo Krčelić i Loren Benčić.  

Najuspješnija Arenina plivačica bila je ponovno Lana Punek koja je prvi dan natjecanja otvorila brončanom medaljom na 50m leptir u kategoriji mlađih senirki s rezultatom 28.87.  Drugi dan Prvenstva Hrvatske okrunila se još jednom broncom u kategoriji mlađih seniorki na 100m leptir s vremenom 1:04.23. Postignutim uspjehom Lana je zaokružila ovogodišnju sezonu tijekom koje je na zimskom, seniorskom i ljetnom nacionalnom prvenstvu bila na postolju. Osim Lane, za istaknuti je Melisu Jahić koja je tijekom Prvenstva izborila A finale na 50 leđno, te B finale na 200 mješovito i 100 leđno. Na 50 leđno Melisa je zauzela 4. mjesto u konkurenciji mlađih juniorki.

Idući vikend Arenini kadeti Mia Jadreško, Paola Kovačić, Karlo Krčelić i Loren Benčić nastupaju na posljednjem ovosezonskom nacionalnom prvenstvu.