Nakon što je izboren ostanak u premijernoj prvoligaškoj sezoni, na Stoji je započelo slaganje rostera i spremanje za velike izazove koji ih očekuju u novoj sezoni.

Dugogodišnji kapetan Nino Dasko produžio je vjernost žuto plavima na još godinu dana, s opcijom produženja na još jednu godinu, te će i u idućoj prvoligaškoj sezoni predvoditi košarkaše Stoje na parketu.

Nino je već dugi niz godina zaštitni znak KK Stoje, te dres žuto plavih nosi već punih 20 sezona, a što je prava rijetkost na košarkaškim terenima, dok je kapetansku traku naslijedio od Dalibora Mezulića još 2015. godine, pa se povodom potpisivanja produžetka ugovora ukratko osvrnuo na svoju dugogodišnju povijest u klubu, premijernu prvoligašku sezonu te iznio dojmove pred početak nove sezone:

„Košarku sam započeo igrati s 11 godina na vanjskim terenima KK Stoje. Prvi trener bio mi je Goran Mišković, uz pomoćnika Branka Panića.

U Stoji sam prošao sve omladinske kategorije i nastupao u B1 i A2 Ligi Zapad, kroz koje sam imao priliku surađivati s nizom trenera od kojih bi spomenuo Jerneja Valentinčića, Igora Valića, te svakako Vladimira Korošca i Igora Bolkovića koji su obilježili najdulje i najuspješnije razdoblje u mojoj karijeri. Također, moram spomenuti i sadašnjeg trenera Marka Kovačevića, koji nam se priključio prošle godine u premijernoj prvoligaškoj sezoni.

Kad bi morao istaknuti najljepši trenutak prošle sezone, svakako bi to bila domaća pobjeda u prvoj utakmici pred punom dvoranom protiv favoriziranog Dubrovnika, danas zasluženo člana Premjer lige, kao i domaća pobjeda protiv Samobora, kojom smo praktički osigurali ostanak u ligi.

Smatram da smo prošle sezone svi puno naučili i napredovali kao igrači te da ćemo u novu sezonu ući iskusniji i motivirani za novim dokazivanjima i pobjedama.“ (iPress)