Proteklog vikenda 16. i 17. ožujka u Zagrebu je održan međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici pod nazivom Leda cup 2024. Turnir je okupio preko 300 gimnastičarki iz 10 zemalja Europe. Gimnastičarke KSRG Gazela predstavile su se u programu individualnih i grupnih vježbi te su ostvarile zapažene rezultate!

INDIVIDUALNI APSOLUTI PROGRAM

U kategoriji mlađih kadetkinja nastupile su Jana Kancijanić u vježbama bez rekvizita i s obručem te Niki Ivetić u vježbama s obručem i loptom. U mnogobrojnoj konkurenciji Jana je zauzela 10. mjesto iz obje vježbe, dok je Niki zauzela 2. i 9. mjesto.

INDIVIDUALNI SLOBODNI PROGRAM

U kategoriji mlađih kadetkinja u ovom programu predstavile su se Tia Grbac i Vita Frlin u vježbi s obručem. Vita je zauzela 2. mjesto u ukupnom poretku te 2. mjesto u vježbi s obručem, dok je Tia zauzela 3. mjesto s obručem te 4. ukupno.

GRUPNI SLOBODNI PROGRAM

U kategoriji mlađih kadetkinja nastupile su Vita Kalagac, Ema Lovrić, Lena Lalović i Aurora Volterrani te su osvojile 8. mjesto.

Tena Čizmarević, Korina Brkić, Nika Kalanj i Nicol Kalanj nastupile su u kategoriji kadetkinja i zauzele su visoko 6. mjesto.