U akvatoriju Medulinskog zaljeva jučer je održano je zajedničko klupsko natjecanje KSR Medulin i UPŠR Pješčana uvala, u sportskom podvodnom ribolovu, u početku natjecanja s umjerenim jugom, koje je prema kraju natjecanja oslabilo.

Nastupilo je sedam natjecatelja, gdje su ostvareni slijedeći rezultati; Josip Urti osvojio je prvo mjesto sa 30.588 bodova, drugo mjesto osvojio je Branko Ikić sa 23.648 bodova, treće mjesto osvojio je Matej Njavro sa 16.981 bod, četvero mjesto osvojio je Dejan Micković sa 15.564 boda, peto mjesto osvojio je Manuel Širola sa 9.777 boda, a šesto i sedmo mjesto osvojili su Vedran Vitez i Ivan Ivančević s nevažećim ulovima bez bodova.

Odustali su od natjecanja tri člana kluba. Najveću ribu ulovio je Josip Urti, zubaca od 3215 grama i najvećeg ugora ulovio je Branko Ikić, od 9500 grama. Inače,  natjecatelj KSR Medulin Dejan Micković postao je nedavno izbornik Hrvatske reprezentacije u sportskom podvodnom ribolovu, a Matej Njavro i Josip Urti postali su članovi Hrvatske reprezentacije u sportskom podvodnom ribolovu. .