Proteklog vikenda, 25. – 26. svibnja 2024. godine, održan je međunarodni plivački miting ''Banja Luka Open 2024, na kojem je nastupilo ukupno 49 kluba iz 17 država diljem Europe i Amerike. Plivački klub Arena nastupio je s osam plivača Antonio Žgomba, Roko Krelja, Gabriel Romeo Cvitko, Karlo Kovačić, Karlo Krčelić, Loren Benčić, Paola Kovačić i Mia Jadreško, u pratnji trenerice Katarine Turčinović. S ovoga međunarodnog mitinga, Arenaši se vraćaju bogatiji za čak jedanaest odličja, od čega jedna zlatna šest srebrnih i pet brončanih.

U iznimno jakoj konkurenciji, najuspješniji je bila Mia Jadreško s osvojenim srebrom na 200 leptir i broncom u apsolutnom poretku u dopodnevnom preliminarnom natjecanju, dok je u poslijepodnevnim finalama izborila zlatnu medalju u istoj disciplini. Osim toga, bila je srebrna na 100 delfin i 4. na 400 slobodno. Paola Kovačić osvojila je srebro na 50 slobodno, te 4. mjesto na 50 i 100 leđno. Karlo Krčelić osvojio je dva srebra, u disciplinama 100 slobodno i 400 mješovito, te broncu na 200 slobodno, a Loren Benčić je bio srebrni u disciplini 200 prsno, te brončani na 50 i 100 prsno.

Istog vikenda, na međunarodnom mitingu PK Pule, u pratnji trenera Sanjina Hodžića i trenerice Ane Lučić, mlađi su kadeti i početnici nastupali u Puli na Gradskom bazenu. Najuspješniji su bili Nika Budimir s osvojene dvije srebrne medalje i jednom broncom, Maggie Mattichio s jednom srebrnom medaljom, Frane Kereš s jednim srebrom i dvije bronce te Tin Bedić s jednom broncom. Nadalje, štafeta početnika 4x50 slobodno mix u sastavu Dario Brozina, Nika Budimir, Maggie Matticchio i Frane Kereš osvojila je prvo mjesto, a štafeta mlađih kadeta 4x50 mješovito mix u sastavu Ema Kulaš, Ivan Floridan, Matko Milat i Mia Veljačića osvojila je treće mjesto. Po ukupnom zbroju bodova u kategoriji početnika Frane Kereš je došao treći, a u kategoriji početnica Nika Budimir druga.

Ostali plivači, iako nisu uspjeli doplivati do postolja, isplivali su svoje osobne rekorde i osvajali vrlo visoka mjesta.