Proteklog vikenda, od 18. srpnja 2024. do 21. srpnja  2024. godine, Plivački klub Arena sa svoja četiri predstavnika nastupio je na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine u Zagrebu na Sveticama. Boje Arene u pratnji trenerice Katarine Turčinović branili su Antonio Žgomba, Roko Krelja, Karlo Kovačić i Karlo Krčelić. „Arenaši“ se  i na ovom prvenstvu penju na najviše stepenice i osvajaju medalje. Karlo Krčelić je prvoga dana Prvenstva u disciplini 1500 slobodno sjajnom utrkom osvojio čak dvije medalje. Osvojio je Krčelić s vremenom 16:54:23 srebro u mlađe juniorskoj konkurenciji, te broncu u juniorskoj konkurenciji. Koliko je vrijedan ovaj rezultat govori i činjenica da je Karlo u konkurenciji mlađih seniora završio na ukupno petom mjestu, a posebno valja naglasiti da je ovaj Arenin plivač tek ulazno godište na ovom Prvenstvu.

Drugoga dana natjecanja Roko Krelja u disciplini 400 mješovito pliva svoj osobni rekord i ulazi u B finale kao ukupno osmi junior Prvenstva. Karlo Krčelić u istoj disciplini ulazi u B finale kao  peti mlađi junior.

Treći dan Prvenstva Roko Krelja sjajnom trkom na 200 mješovito ulazi u B finale, te u popodnevnoj još boljoj trci s vremenom 2:15:30 osvaja ukupno 11. mjesto u apsolutnom poretku. Karlu Krčeliću u disciplini 800 slobodno odličje izmiče za dlaku te on sa vremenom 8:51:20 završava na 4. mjestu u mlađe juniorskoj konkurenciji.      

Posljednjeg dana natjecanja Arenaši nastavljaju lov na postolje, te tako Karlo Krčelić još jednom fenomenalnom utrkom na 400 slobodno s vremenom 4:18:34 osvaja treće mjesto u mlađe juniorskoj konkurenciji.  Roko Krelja u istoj disciplini s novim osobnim rekordom u vremenu 4:17:18 osvaja ukupno 10. mjesto u juniorskoj konkurenciji.

Plivački klub Arena je na još jednom Prvenstvu Hrvatske  pokazao da ima velike potencijale u svojim redovima, te ćemo o ovim  plivačima u budućnosti sigurno još puno toga čuti.                                                                        

I za kraj treba spomenuti da je Plivački klub Arena u ovoj plivačkoj sezoni  osvojio ukupno 13 medalja na  prvenstvima Hrvatske što je veliki uspjeh za ovaj klub, njihove plivače i njihove trenere. Dodajmo da sav ovaj uspjeh ne bi bio moguć bez stručnog vodstava trenerica Katarine Turčinović i Ane Lučić. Nakon ovoga slijedi zasluženi odmor, te ponovno okupljanje u rujnu kada kreće nova sezona i natjecanja u malim bazenima.