U subotu 28. rujna 2024. godine održano je međunarodno natjecanje Pokal Dupleka u organizaciji judo kluba Duplek i Slovenskog judo saveza.

Članovi judo kluba Istarski borac Pula nastupili su u uzrastu kadeta i mlađih kadeta. U uzrastu kadetkinja medalje su osvojile Ilenia Cinkopan u kategoriji do 57 kilograma i Lara Mošnja u kategoriji do 48 kilograma.

Peta mjesta zauzeli su Neo Delić u kategoriji do 81 kilogram, te Antea Zec i Lana Fajtović u kategoriji do 63 kilograma.

Bez plasmana ostali su Bojan Milković i Pjer Nadal u kategoriji do 81 kilogram. U uzrastu mlađih kadeta, u  klupskom finalu do 66 kilograma , nastupili su Gabriel Laikauf i David Pauro. Oboje su u eliminacijskim borbama ostvarili tri pobjede atraktivnim bacanjima.

U finalnoj borbi za nijansu je bolji bio Pauro i zasluženo osvojio zlatnu medalju. U kategoriji do 55 kilograma, brončane medalje osvojili su Nicolas Ilić i Fran Flah. Stefan Vučić plasirao se na pet mjesto u kategoriji do 50 kilograma.

U uzrastu mlađih kadetkinja brončane medalje osvojile su Nina Šverko u kategoriji do 57 kilograma i Victoria Capolicchio u kategoriji preko 63 kilograma. Nika Pletikos ostala je bez plasmana u kategoriji do 52 kilograma.