Ekipa TKD kluba BAK Pula, nastupila je 12. listopada (subota) na međunarodnom ITF Taekwon-Do turniru Sarajevo Open. Pulsku ekipu činilo je 10 natjecateljica i natjecatelja, sutkinja Dea Dobrić i trener Slavko Jereb.

Osvojene medalje:

  1. Fiona Peranić- 1. mjesto, obvezni sastavi, kadeti, crni pojasevi; 2. mjesto, sparing kadetkinje do 60 kg;
  2. Divna Vrbanec Dedeić- 2. mjesto kadetkinje crni pojasevi; 3. mjesto kadetkinje do 60 kg;
  3. Sara Valković- 3. mjesto obvezni sastavi, kadetkinje cr4ni pojasevi; 3. mjesto sparing kadetkinje do 60 kg; 1. mjesto ekipno sparing (Hrvatska);
  4. Hana Čaušević- 2. mjesto, sparing kadetkinje do 48 kg;
  5. Iva Kujadin- 1. mjesto, sparing juniorke +65 kg;
  6. Lana Babić- 1. mjesto obvezni sastavi, juniorke plavi pojas; 2. mjesto, sparing juniorke;
  7. Leona Bebek- 3. mjesto, sparing kadetkinje do 48 kg;
  8. Erin Božić- 2. mjesto, obvezni sastavi juniorke plavi pojas, 1. mjesto, sparing juniorke do 57 kg; 1. mjesto ekipno sparing (Hrvatska)
  9. Zara Kolić- 5-8 mjesto, sparing kadetkinje do 56 kg;

Najuspješniji hrvatski reprezentativac od osvajanja bronce na europskom prvensrvu 2021. godine u Španjolskoj, Andrea Ček, osvojio je 2. mjesto u obveznim sastavima za 3. Danove; 1. mjesto, sparing seniori do 87 kg; Finale ove skupine bio je vrhunac večeri, suparnik mu je bio srpski reprezentativac Njegoš Jerinić. Andrea je dominirao u svakom trenutku borbe što je izniman uspjeh s tako okretnim i čvrstim protivnikom.

Sarajevo Open međunarodni je turnir na kojem je nastupilo preko 290 natjecatelja iz pet zemalja. Ističemo izvrsnu organizaciju turnira, sportski duh i suosjećanje sa žrtvama polave u BiH.

Pozivamo predstavnike medija na domjenak u srijedu, 16.10. u 19 sati, na prigodno druženje s natjecateljicama i natjecateljima i njihovim roditeljima.