U Slavonskom Brodu na Kup prvenstvu Hrvatske pojedinačno u boćanju za osobe s invaliditetom Davor Komar je bez ijednog poraza, sa skorom 25:5, po deseti puta osvojio Kup u boćanju. Također, član Kluba BKOSIŽ 'ISTRIJANA Zoran Peruško u svojoj BC1 kategoriji izvrsnim utakmicama, stigao do zaslužene bronce - 3. mjesta! 

Našem paraboćaru Komaru ovo je ujedno i 26. titula prvaka Hrvatske ukupno (11 x pojedinačno, 5 x u parovima i 10 x KUP Hrvatske pojedinačno), što ga čini najtrofejnijim Hrvatskim boćarom svih vremena. Komar je ujedno prvi i na Hrvatskoj rang listi, pet na svijetu na svjetskoj boćarskoj rang listi pojedinačno i 6-ti u paru sa sportskom partnericom, zagrebčankom Anamarijom Arambašić. Moramo vas podsjetiti kako je Komar i aktualni Europski prvak i zaista smo izrazito ponosni na njega!

Prvenstvo u Slavonskom Brodu održano je u organizaciji Hrvatskog saveza boccia osoba s invaliditetom i Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

Slijedeće što još čeka naše boćare u sezoni 2024. je međunarodni turnir u Češkoj sredinom studenog i međunarodni turnir 'Prometheus CUP 2024.' u Poljskoj kao završnica ukupne boćarske sezone 2024. godine, javljaju iz Kluba BKOSIŽ 'ISTRIJANA. (iPress)