PULA - Po Verudi kontejneri niču kao gljive poslije kiše. Marljivim radom gospode u Herculanei danas je na već prenatrpanom parkiralištu u Viškoj ulici niklo šest blistavih plavo žutih kontejnera (slika 1.).

Marljivi radnici mukom su se probijali po prenatrpanom parkingu tražeći „rupu" u koju će ugurati svoje plastične ljepotice ne obazirući se na plan postavljanja zelenih otoka koji za smještaj istih predviđa „kod marketa" kako je vidljivo na slici 2. pod brojem 6. (strelica pokazuje gdje su sada smješteni).

Nije nam poznato da li su se marljivi radnici zabunili pa pomislili da je stup javne rasvjete market ili im je jednostavno bilo lakše istovariti kontejnere na obližnji parking, a sve na opće veselje stanara kojima će ovi prekrasni kontejneri uljepšavati pogled i zauzimati parkirna mjesta.

Nadamo se da će odgovorna osoba u Herculanei ispraviti postupke svojih podređenih i da će kontejneri naći put do zelenog otoka gdje i pripadaju, a sve u službi građana koji tu istu Herculaneu plaćaju te kojima je ona odgovorna za svoj rad.

Također predložio bi da se isti sklone jer kad Bura počne puhati ove će plavo žute ljepotice „krenuti" po parkingu a tada će krenuti i odštete za nanesenu štetu na parkiranim vozilima.

Pula, 23. srpnja 2020. godine.

Borislav Bošnjak, predstavnik suvlasnika Viške 10.