Dajte nam Salvadora uzmite San gradnju! Svi mediji su se raspisali o tome kako je Salvador došao sa bagerima usred sezone ali je i otišao najavivši nastavak radova 30.09. A nitko ne piše da San gradnja terorizira cijelo ljeto izvodeći radove u ulici Prilaz plazine Štinjan sa bagerima i žabom tijekom cijelog ljeta čak i na parceli za koju nema građevinsku dozvolu!

Radove počinju u 7h ujutro bez imalo razumijevanja za stanare i turiste u okolnom kućama. Rade i nedjeljom radili su i na blagdan Velike gospe za što je i podnesena prijava na portalu Mup hr. Buka prelazi zakonom dozvoljene okvire a sanitarna inspektorica Lovorka Tomičić ne želi reagirati. Građevinska inspekcija isto tako ne reagira, Zavod za urbanizam Pula tolerira početak radova iako još nije izdana građevinska dozvola.... Izglada da je sazrijelo vrijeme da se oko gradnje u Štinjanu uključe istražitelji Uskok-a jer je ovdje korupcija vidljiva i iz aviona.

Kako izgleda gradnja najnatrpanijeg naselja stanovima po veličini parcele pogledajte na linku.


Voljeli bi da dođete u ulicu Prilaz plazine da vidite kako izgleda najveći terorizam istarskog i hrvatskog turizma, piše čitatelj Ivan Marjanović.

Fotografije su snimljene 19. kolovoza a građevinska dozvola za zgradu koja je gotovo 'pod krovom' na ploči piše da je izdana 16. kolovoza 2021.