U subotu je u Puli održano 24. Državno prvenstvo u body buildingu i fitnessu. Sportski događaj koji je održan u Domu hrvatskih branitelja okupio je gotovo 50 bodybuilderica i bodybuildera iz cijele Hrvatske. Bilo je to subota u kojoj su svi pokazali rezultate ogromnog uloženog truda uz puno odricanja i treniranja.

Hrvatski bodybuilding savez uručio je i posebnu nagradu Katarini Fištrović Sanković, potpredsjednici HBBS-a i vlasnici Body building kluba (BBK) Mornar iz Pule za izuzetne rezultate koje postižu članovi ovog pulskog kluba te tako promiču BB sport diljem Hrvatske i šire. Rezultati nisu izostali čak niti za vrijeme pandemije te su se donosile u Pulu medalje i pehari s europskih i svjetskih postolja.

Natjecanje je bilo prepuno energije i sve je održano sukladno preporukama Stožera. Detaljne rezultata možete pregledati na linku: https://www.hbbs.hr/media/HBBS_XXIV._PH_Pula_bodovna_lista.pdf

Članovi BBK Mornar postigli značajne rezultate, te ističemo neke:
- Marina Kecman - prvo mjesto u Women body fitness kategoriji,
- Majda Bilobrk - prvo mjesto u Womena bikini fitness visokoj kategoriji, ona je ujedno i Sveukupni pobjednik tj. Overall ovog natjecanja,
- Zlatko Piralić - trece mjesto u Men classic bodybuilding kategoriji, i spomenimo još
- Aleksandru Zadković - trece mjesto u Women body fitness kategoriji.

„Želim se posebno zahvaliti našim partnerima koji su svojom podrškom omogućili da se ovogodišnje PH u body buildingu održi u Puli. Posebna zahvala ide Hvidri Pula i predsjedniku Ivici Lerotiću koji mi je bio velika pomoć kao i Istarskom body building savezu. Hvala i Turističkoj zajednici grada Pule te tvrtki FitLine koji su nas podržali!, istaknula je Fištrović Sanković.
Ovo je bila prilika da se o Puli čuje diljem zemlje kroz jednu ovakvu specifičnu sportsku manfestaciju. Rezultati govore više od svega, kako je body buidling jako popularan i okuplja ljubitelje istog te ih njihov rad i trud dovpde do vrhunskih rezultata.