Iz Valamara su reagirali na jučer objavljeni tekst 'Tone otpada iz Valamarovog autokampa bačene na livadu'Tone otpada iz Valamarovog autokampa bačene na livadu'.

Reagiranje objavljujemo u cijelosti: vezano uz informacije objavljene na Vašem portalu, željeli bismo Vas i Vaše čitatelje obavijestiti o sljedećem:

Na zelenoj površini uz kamp Brioni, provodilo se hortikulturno uređenje, zbog čega je zeleni otpad (trava, granje i lišće) prikupljen i privremeno skladišten na parceli u vlasništvu Valamar Riviere, do trenutka kad će biti zbrinut putem ovlaštenih sakupljača otpada.

Otpad od kartona koji je na žalost netko postavio na hrpu zelenog otpada ne pripada Valamar Rivieri niti smo upoznati tko ga je tamo ostavio, ali svakako ćemo se pobrinuti da se taj otpad također zbrine i odveze u najkraćem roku.

Briga o održavanju hortikulture je važna kako u smislu zaštite okoliša, tako i u smislu protupožarne zaštite koju provodimo pa ukazujemo na potrebu da svi brinu o okolišu na odgovarajući način i ponašaju se odgovorno, navode iz Valamara.