Elizabeta Crnković iz Kickboxing kuba „Planet Sport“ iz Pule osvojila je zlatnu medalju u disciplini light contact -70 kg na posljednjem Svjetskom kupu u talijanskom Jesolu koji se održao ovog vikenda. U tri borbe Elizabeta je suvereno savladala protivnice iz Argentine, Njemačke i Austrije te pokazala da je i dalje u vrhu svjetskog seniorskog light contakta te na odličnom putu ka novoj sjajnoj medalji na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Albufeiri u Portugalu.

Niko Stojkovski, mlađi kadet u disciplini point fight -37 kg stigao je do brončanog odličja, a u borbi za finale zaustavio ga je vršnjak iz Mađarske, kasniji pobjednik. U istoj je uzrasnoj i težinskoj kategoriji nastupio i Luka Grabar koji je izborio peto mjestio.

Nadomak medalje ostao je Patrick Petrić u light contactu starijih kadeta -57 kg plasiravši se na peto mjesto isto kao i Matan Katalinić ali u uzrastu juniora -63 kg.

Senior Marko Džin u poit fightu -89 kg usprkos dobro odrađenoj borbi za medalju plasira se na peto mjesto.
Plasman na deveto mjesto postigao je Tin Petrić, mlađi kadet -42 kg u disciplini point fight.
Uz reprezentativce - seniorku Elizabetu Crnković i seniora Marka Džina kojima je ovaj svjetski kup kontrolna točka pred odlazak na Svjetsko prvenstvo u studenom, pulski Planet Sport nastupio je s malom i pomlađenom ekipom koja tek treba istupiti na veliku međunarodnu scenu, a uz njih su bili glavni trener Edi Višković i Senad Trešnjić, trener mlađih kategorija.