Tradicionalnom podjelom diploma i majica završila je još jedna Ljetna škola i košarkaški kamp KK Stoja koji se održavao na vanjskom terenu „Dražen Petrović“ na Stoji.

I ove godine posebno raduje interes i veliki broj prijavljene djece. Njih preko 80 moglo je uživati u dnevnim aktivnostima i zabavi koju kamp pruža. Kao i lanjskih godina bilo je polaznika i iz drugih djelova Hrvatske, Britanije i Amerike pa je kamp imao i internacionalni nazivnik.
Uz druženje i zabavu mladi polaznici stjecali su nova znanja košarkaške igre, ali i usavršavali motoričke vještine. Drugi dio bio je ležerniji i vezan uz morske aktivnosti te društvene igre.

Tijekom dva tjedna održavanja kampa rodila su se neka nova poznanstva i prijateljstva što je jedan od primarnih ciljeva kluba sa Stoje.

Nakon završnog govora, djeca, roditelji i članovi kluba su se na prigodnoj zakusci počastili sokovima i sladoledom te su u pozitivnoj atmosferi svi zajedno izrazili želju da se opet sretnu u dvorani na početku nove sezone 2024./2025.