Medulin Riviera ovo ljeto pripremila je zaista mnoštvo zanimljivih i nezaobilaznih evenata, a neki od njih su i Hook & Cook u Banjolama te Morski pjat u Vinkuranu! Ovi gastro događaji, uz ukusnu morsku hranu, nude odličnu zabavu i pravu ljetnu atmosferu.

Hook & Cook Festival - Banjole

Datum: petak 19.07.2024

Vrijeme: Početak u 19:00 sati

Lokacija: ribarsko pristanište Paltana, Banjole

Pridružite nam se u petak, 19. srpnja, na slikovitom ribarskom pristaništu Paltana u Banjolama na festivalu Hook & Cook. Uronite u večer lokalnih morskih delicija koje će pripremati renomirani chefovi. Dok uživate u okusima mora, rasplešite se i opustite uz glazbu sjajnih DJ-a. Ovo je jedinstvena prilika da kušate najbolje delicije mora u regiji, na divnom banjolskom pristaništu.

Morski Pjat – Vinkuran

Datum: subota, 20.07.2024

Vrijeme: Početak u 18:00 sati

Lokacija: Vinkuran

Proslavite bogatu morsku tradiciju Istre na nezaobilaznom Morskom pjatu u Vinkuranu. U sklopu Brodet Cup-a 2024., sudionici će kuhati brodet, omiljenu istarsku deliciju s plodovima mora. Uživajte u izvedbama Klape Škerac i Jakov Live koji će doprinijeti odličnoj atmosferi.

Svi zainteresirani kandidati koji se žele okušati u kuhanju brodeta i natjecati, mogu se prijaviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pozivaju iz Turističke zajednice Medulina. (iPress)