Istarski glazbeni sastav Top of the Pops, koji čine pjevač, klavijaturist i saksofonist Nikola Milat, bubnjar i pjevač Nikša Bišćan, gitarist i pjevač Ivan Luch, basist, harmonikaš i pjevač Armin Poldrugovac i pjevačica Kristina Iveković dobro su znani na koncertnim pozornicama raznih manifestacija i klubova diljem Hrvatske i u inozemstvu. Upravo oni zabavljat će publiku na ovogodišnjoj Banjolskoj noći. Ova tradicionalna pučka fešta u prekrasnom banjolskom Portiću počinje u 21 sat. Tradicionalno se održava 4. kolovoza.

Bogato zabavno ljeto na Medulin Rivieri nastavlja se 6. kolovoza, kada će biti održana također tradicionalna Noć Pješčane Uvale. Fešta počinje u 21 sat, na tamošnjoj rivi, a za glazbu su zaduženi Devin Juraj i Branzinos band. Pulski kantautor Devin Juraj, finalist Spertalenta, dobro je poznat publici kao pjevač i plesač, a odnedavno i kao voditelj. S njim i Branzinos bandom dobra večernja zabava je zagarantirana.

Plesa i glazbe u Općini Medulin ne nedostaje pa su tijekom ljeta njena mjesta idealno odredište za sve one željne zabave i druženja. (iPress)