Nova humoristična hit predstava „Testosteron" Teatra Exit u kooprodukciji Ludens Teatra i Kulturnog centra Osijek, održat će se 24. 10. 2024. u Kazališnoj dvorani "Antonio Coslovich" Umag s početkom u 19 sati.

Je li život podređen razumu, osjećajima ili biologiji? U komediji Andrzeja Saramonowicza, "Testosteron", postavljaju se pitanja o skladnom suživotu s drugim spolom i samim sobom, dok se kroz humor istražuju složeni odnosi i ljudska priroda. Premijerno izvedena 2002. u Varšavi, predstava je postala hit zbog svojih briljantnih dijaloga i dinamične radnje, usporedivih s najboljim senzacionalnim filmovima.

Saramonowicz majstorski gradi likove, otkrivajući njihove smiješne i potresne tajne, dok se istražuje utjecaj testosterona kao kemijskog faktora koji oblikuje muške odnose i ponašanje. Iako likovi prožimaju šovinizmom, njihovi argumenti donose istinu o ljudskim instinktima, priznajući da su i žene podložne sličnim obrascima. "Testosteron" se, kroz humor, obračunava s rodnim mitovima, ismijavajući muške idealizacije žena i obrnuto, stvarajući kompleksnu sliku muške stvarnosti.

Kupite svoje ulaznice na vrijeme na www.eventiumag.com. (iPress)