U četvrtak 06.06.2024. godine sa početkom u 18h u Školskoj sportskoj dvorani Dr. Mate Demarin održan je „Dan medulinskog sporta 2024. godine“ u sklopu kojeg su dodijeljene nagrade za najuspješnije pojedince i ekipe u 2023. godini te nagrada za životno djelo. Nagrada za životno djelo dodijeljena je Danialu Temimu za izniman i trajan doprinos u popularizaciji i razvoju sporta i parasporta, inače dugogodišnjem treneru Mikele Ristoski, najtrofejnije paraatletičarke u Hrvatskoj.

U konkurenciji za najuspješnijeg sportaša u mlađim uzrastima pobjedu je odnio Kai Radolović iz Atletskog kluba „Meduin“, a najuspješnija sportašica u mlađim uzrastima bila je Marija Dolenc iz Daskaškod kluba „Karkadur“ Pomer.

Najuspješnija muška ekipa u mlađim uzrastima u 2023. godini bila je štafeta mlađih juniora iz Ronilačko sportskog kluba „Mladost“ – Medulin u sastavu: Mihael Botić, Lucas Kolar, Sebastijan Hajnc, Leon Kolar. Dok su kod djevojaka nagradu za najuspješniju ženski ekipu u mlađim uzrastima odnijele mlađe kadetkinje iz Hrvatskog akademskog odbojkaškog kluba Žal Banjole u sastavu: Mia Herceg, Majda Delimehić, Nika Raić Sudar, Lana Drviš, Nika Topalović, Lena Perhat, Vita Chiavalon.

Najuspješniji sportaš s invaliditetom u 2023. godini bio je Miroslav Milošević iz Atletskog kluba osoba sa invaliditetom „Medulin“, dok je nagradu za najuspješniju sportašicu sa invaliditetom odnijela Mikela Ristoski isto iz Atletskog kluba osoba sa invaliditetom „Medulin“.

Za najuspješnijeg sportaša proglašen je Martin Dolenc iz Daskaškog kluba “Karkadur“ Pomer. Najuspješnija sportašica u 2023. godini bila je Ema Ivetić iz Ronilačko sportskog kluba „Mladost“ –Medulin.

Štafeta seniora Ronilačko sportskog kluba „Mladost“- Medulin u sastavu: Luka Bohač, Mihael Botić, Leon Kolar, Luka Vukelić, dok su najbolja ženska ekipa bile seniorke Hrvatskog akademskog odbojkaškog kluba Žal Banjole u sastavu: Ana Šverko i Ema Mrkić. Za najuspješniju trenericu izabrana je Lea Ikić Čupev iz Ronilačko sportskog kluba „Mladost“ – Medulin.