Povodom blagdana sv. Mihovila i Dana policije, gradonačelnik Poreča Loris Peršurić susreo se s načelnikom Policijske postaje Poreč Davorom Švendom.

- Osim što vam želim čestitati Dan policije, danas sam ovdje da vam zahvalim i na odličnoj suradnji koju kao jedinica lokalne samouprave i policijska postaja imamo, rekao je gradonačelnik Peršurić i dodao: - Pored zahtjevnih zadaća koje svakodnevno obavljate, od ove godine pojavio se i novi izazov koji nam je svima promijenio živote, te pred nas stavio nove zadatke. Želim vam zahvaliti na spremnom odazivu i stalnoj pomoći u krizi uzrokovanoj koronavirusom i zaštiti zdravlja naših sugrađana, kao i u policijskom zadaćama osiguravanja mira, zaštite života i imovine građana, sve kako bismo njihovu sigurnost i onu naših gostiju zadržali na visokoj razini. Upravo zato, jer kao zajednica sigurnost stavljamo na prvo mjesto, želim suradnicima zahvaliti na prisutnosti i radu, te sam uvjeren da ćemo ubuduće još bolje surađivati i u zahtjevnim vremenima koja su pred nama, zaključio je gradonačelnik.

Načelnik Švenda zahvalio se gradonačelniku na čestitkama, napomenuvši kako je i ova godina za porečku postaju bila jedinstvena. Pohvalio je i kolektiv koji je posao stalno odrađivao kvalitetno, kao i odličnu suradnju koju ima s Gradom, ali i građanima.

(iPress)