Atleticovi braniči Šime Vrsljako (30) i Stefan Savić (31) htjeli su se fizički obračunati s igračima Manchester Cityja u tunelu madridskog stadiona Wanda Metropolitano nakon četvrtfinalne utakmice Lige prvaka, pokazuje snimka španjolskih novina AS.

Španjolski i engleski prvak odigrali su 0-0 pa se u polufinale plasirao Manchester City zbog pobjede 1-0 u prvoj utakmici.

Tenzije su nastale u 90. minuti kada je Atleticov branič Felipe startao na Fodena, zbog čega su skočili igrači s obiju klupa i naguravali se. Među najžešćima je bio crnogorski reprezentativac Savić koji se obračunavao s Akeom uslijed čega su obojica kažnjena žutim kartonom, a Felipe crvenim zbog opasnog starta i udaranja Fodena.

Kamere su prikazale Savića kako za kosu povlači Jacka Graelisha (26) koji mu je došao prigovoriti, izvijestio je AS. Tog engelskog reprezentativca su Savić i Vrsaljko povlačili za kosu još tijekom prve utakmice u Manchesteru, bile su pokazale snimke s te prijašnje utakmice.

Po završetku susreta u Madridu, koji je bio produžen zbog incidenata i u kojem je Atletico u zadnjim trenucima nastojao zabiti gol, suigrači su zadržavali ljutog Savića.

"Savić je krenuo na Grealisha na ulazu u tunel. Ostali su intervenirali kako bi ih razdvojli, no nakon što je svaki od njih bio na putu prema svojoj svlačionici, od kuda su gestikulirali, na scenu je stupio Vrsaljko", pišu novine Marca.

Vrsaljko je bacio neki predmet na članove Cityjeve ekspedicije, pokazuje snimka. AS je izvijestio da je bacio bočicu s vodom. Zatim se htio fizički obračunati s Kyleom Walkerom, dok su ga obuzdavali iz vlastite ekipe, a također i Engleza s njegove. Vrsaljko mu je gestikulirao neka dođe na obračun te se opirao ljudima koji su ga zadržavali. Na kraju je pljuno prema protivnicima, izvijestile su novine AS pokazujući snimku.

Vrsaljko u četvrtak nije bio dostupan za komentar, a ni Atleticov glasnogovornik nije odgovorio na upit za reakciju na spomenuti incident. (Hina)