Ivoru Markulinčiću 2 medalje i odlično 4. mjesto od 42 kluba za Plivački klub Pulu na Prvenstvu Hrvatske za kadete (50m bazen) 13.-14.7.2024.

Prošlog vikenda, 13.-14.7.2024. Plivački klub Pula je sudjelovao na Prvenstvu Hrvatske za kadete (50m bazen) koje se održavalo u Zagrebu na bazenskom kompleksu Svetice.

Naši predstavnici bili su Veronika Tanković, Luna Kocijančić, Marieta Plavša, Ela Martinović, Nina Stojšić, Luka Cergna, Erik Karlić, Dominik Ivančić i Ivor Markulinčić. Ekipa je bia u pratnji trenera Marka Sremeca.

Dobrih rezultata nije nedostajalo, a prije svega bi istaknuli 2 brončane medalje Ivora Markulinčića u disciplinama 50m Leđno i 100m Leđno. Ivor je još jednom pokazao da svojim trudom, radom i željom za napretkom može postići rezultate iznad svih očekivanja te si osigurati mjesto u top 3 plivača u Hvatskoj. Dodatno bi istaknuli da je Ivor bio najmlađi plivač na postolju u svojim disciplinama što je definitivno dokaz da su njegovi rezultati vrijedni svake pohvale!

Uz osvajača medalja istaknuli bi i one kojima je medalja izmakla “za dlaku”.

Erik Karlić odličnom utrkom u disciplini 50m Prsno zauzeo je visoko 4. mjesto, a medalja mu je promakla za samo 35 stotinki!

Luna Kocijančić u istoj disciplini također se plasirala na 4. mjesto, ali svojim nastupom je pokazala kako će i sljedeće godine biti u borbi za svoje mjesto na postolju.

Muška kadetska štafeta u sastavu Ivor Markulinčić, Erik Karlić, Dominik Ivančić i Luka Cergna odlično odrađenom utrkom zauzela je 4. mjesto od 20 ekipa u disciplini 4x50m mješovito. Dečki su svojim nastupom pokazali koliko su ozbiljni i što sve ozbiljnim radom, trudom i zajedništvom mogu postići u konkurenciji najboljih klubova u državi.