Zakoračite u jesenske dane u novoj obući, toplim odjevnim komadima i s novom frizurom. Sve to nudi se u Max City centru u Puli – a ovoga vikenda ponuda je još atraktivnija radi brojnih popusta, akcija, promocija i sniženja. Naime, od 16. do 18. listopada na rasporedu je još jedan Max vikend.

Potražite na brojnim prodajnim mjestima posebne pogodnosti povodom Max vikenda, a nakon kupovanja, osvježenje možete pronaći u nekom od kafića ili restorana. Restorani Foodie, WokMe i Mex tijekom Max vikenda odobravaju 20% popusta na cjelokupan iznos računa, uključujući i piće. Za zabavu tu je Cinestar kino sa tri dvorane a za one najmlađe Twister igraonica.

Max vikend pogodnosti osigurali su Simple Frizerski Salon, Women Secret, Bipa, L’occitane, Ghetaldus Optika, Shooster, Skechers, CCC, Carpisa, Springfield, Mobia, Mobilcentar A1, Yamamay, Polleo Sport, Mohito, Reserved, Magic Baby, Jeordie’s, restorani Mex, WokMe i Foodie, dm, Zaks, Argentum, Sport Vision, Buzz, Galileo, Optika Anda, Europa92, Mass, Kopitarna, Varteks, Pet Home, Ecco, Jam Jam.

Podsjećamo i kako je u tijeku nagradna igra u kojoj možete osvojiti Opel Corsu i druge vrijedne. Za sudjelovanje je dovoljno skupiti 5 računa (neovisno o iznosu računa) sa 5 različitih Max City prodajnih mjesta, te račune zajedno sa svojim podacima ubaciti u kutiju u Max-u. Ostale detaljne informacije o nagradnoj igri te o Max vikend popustima provjerite na www.maxcity.hr.

U Max Cityju centru na raspolaganju vam je 800 natkrivenih besplatnih parkirnih mjesta a radno vrijeme centra je svakodnevno od 9 do 21.

(ST)