- Ono što postižemo u gradovima kao što je Poreč želimo širiti i izvan naše regije – stambeno zbrinjavanje mladih, domovi za starije, najbolji uvjeti života, razvoj cjelogodišnjeg turizma i očuvanje naše kulturne baštine, istaknuli su sinoć u Poreču kandidati koalicije IDS-PGS na predstavljanju programa i druženju s građanima kojima je domaćin bio gradonačelnik Poreča Loris Peršurić.

- Poreč je sinoć obuzela euforija, nevjerojatna energija i podrška koja jasno i neosporno pokazuje kako IDS ide pravim putem, kako znamo koji nam je cilj i kako od njega ne odustajemo! 

Interes i pitanja su večeras bili neiscrpni, pokrili smo razna područja našeg programa i time pokazali kako jasno prepoznajemo potrebe i probleme svakega čovika, rekli su predsjednik IDS-a i nositelj liste Dean Paus i gradonačelnik Poreča i četvrti na listi Loris Peršurić. 

Ono što objedinjava sve ove teme jest decentralizacija, koja je neophodna za dobivanje sredstava i alata u naše ruke, ali i istarski identitet zbog kojeg je Istra i IDS ono što su večeras svi mogli osjetiti, izdvojio je Paus.

- Listu broj 8 sutra kandidati danas predstavljaju u Rijeci, a u nedjelju na završnom skupu u Puli. Dođite i budite dio ovih sjajnih atmosfera zbog kojih znamo da idemo pravim putem, svojim putem i da ćemo i dalje biti vajka svoji, poziva Paus. (iPress)