U prvom kolu na Stoju dolazi GKK Šibenka. Pobjedom nad Kvarnerom 2010 u finalu i osvajanjem međužupanijske lige Regija Zapad, Kadeti KK Stoja stekli su pravo nastupa u 1. Jedinstvenoj kadetskoj ligi. Od 15.01.2022 do 18.05.2022. odigrat će 18 utakmica sa svojim vršnjacima po cijeloj Hrvatskoj.

U jedinstvenoj kadetskoj ligi (U17) pravo nastupa imaju prvo, drugo i treće plasirane ekipe iz regija Centar i Jug, prvoplasirani s Istoka, Sjevera i Zapada te jedan klub na pozivnicu HKS-a. KK Stoja jedna je od najmlađih ekipa lige jer je većina igrača ulazno kadetsko godište (2006).

Sudjelovanje u kadetskoj ligi je veliko priznanje za klub i njegovo dugogodišnje ulaganje u mlađe kategorije, a kadetima Stoje će to biti još jedno ogromno iskustvo u njihovom daljnjem košarkaškom razvoju.

U prvom kolu ekipa Stoje dočekuje GKK Šibenku. Utakmica se odigrava u nedjelju 16.01. s početkom u 15:00 sati u dvorani ŠSD Stoja. 

Ulaz u dvoranu je besplatan, a biti će omogućen gledateljima uz predočenje EU digitalnih COVID potvrda.

Sudionici 1. Jedinstvene kadetske lige:

KK Stoja, KK Cibona, KK Cedevita Junior, KK Bosco, KK Zadar, GKK Šibenka, KK Sonik Puntamika, KK Vrijednosnice Osijek, KK Marsonia i KK Međimurje. (SS)