Uoči nadolazećeg FNC borilačkog spektakla koji će se treće godine zaredom održati u pulskoj Areni, gradonačelnik Filip Zoričić upriličio je prijem u Komunalnoj palači za borce Ivana Vitasovića, Dylana Rajića, Erika Pletikosu i Andresa Ramosa te njihove trenere Zelga Galešića i Miloša Tasanovića.

„Ponosni smo što će se FNC spektakl i ove godine održati u Puli i što će na neki način okruniti ovu ljetnu sezonu koja nam je u Arenu donijela vrhunske spektakle. Mnogo je pozornica i dvorana u svijetu, ali samo je jedna Arena. Hvala vam na svemu što radite, vrijedno trenirate i motivirate druge. Želim vam svu sreću, ponosni smo na vas i vaše uspjehe i dalje ćemo vam biti potpora“, rekao je gradonačelnik Zoričić.

Naime, FNC 19 borilački je spektakl koji će se 7. rujna treću godinu zaredom održati u pulskoj Areni u organizaciji promocije Fight Nation Championship. Organizatori najavljuju veliki spektakl koji će se sastojati od tri borbe za pojas prvaka, u bantam, perolakoj i teškoj kategoriji, a sve će dodatno začiniti veliko finale reality showa „Fight of Nations“ u kojem će jedan nasuprot drugog stati treneri hrvatskog i srpskog tima.

„Trenutno smo u završnoj fazi priprema, pred nama je još jedan sparing u petak i onda nam ostaju samo tehničke stvari i spremni smo za još jedan spektakl u Areni. Produkcija će ove godine biti vrhunska, još bolja od prošlogodišnje. Dolaze nam i glazbene zvijezde koje će dodatno podignuti atmosferu. Svake godine sve više televizijskih kuća otkupljuje prava, tako da ovaj događaj već polako postaje tradicija na koju smo jako ponosni“, poručio je Galešić.

Podsjetimo, prošle smo godine u glavnoj borbi večeri gledali meč godine između FNC-ovog teškaškog prvaka Ivana Vitasovića i Michala Andryszaka u kojem je na veliko zadovoljstvo domaće publike slavio Vitasović obranivši pojas drugi put. Ove će godine pokušati učiniti isto i to protiv bivšeg UFC i PFL borca Yorgana De Castra sa Zelenortskih Otoka.

Dylan Rajić će se u teškoj kategoriji boriti protiv Slovenca Tima Kelca, Andres Ramos u poluteškoj protiv Litavca Arturasa Kudrešovasa, a Erik Pletikos u perolakoj u sklopu realityja "Fight of Nations" protiv borca iz Srbije. (iPress)