Mlađa žena ubijena je u Sarajevu, a tri su osobe uhićene zbog sumnje da su počinili taj zločin ili su ga pokušali prikriti, potvrdili su u subotu iz sarajevske policije.

Novi slučaj koji prema dostupnim informacijama spada u kategoriju femicida, a koji su sve češći u toj zemlji, otkriven je kada je policija u stanu u Novom Sarajevu ranije ovog tjedna pronašla beživotno tijelo 38-godišnjakinje.

Tijelo je pronađeno nakon što su članovi obitelji policiji prijavili da danima ne uspijevaju kontaktirati ženu.

Preliminarnom istragom utvrđeno je kako je ona ubijena, a zbog sumnje da su počinili taj zločin privedeni su suprug ubijene i njegova majka.

Još jedan muškarac uhićen je pod sumnjom da je znao za zločin, a nije ga prijavio te je ubojici i njegovoj majci pomogao u skrivanju.

"Policajci su uhitili 36-godišnjeg G.R. zbog kaznenog djela ubojstva i 76-godišnju L.R. zbog kaznenog djela suučesništva u ubojstvu te 67-godišnjeg L.J. zbog kaznenih djela neprijavljivanja kaznenog djela ili počinitelja i pomoć počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela na štetu 38-godišnje N.R. iz Sarajeva", naveli su iz policije. (Hina)