Čak više od dva tjedna prije nastupa najveće techno DJ zvijezde današnjice Solomuna u istarskom Cave Romane koji je zakazan za 10. kolovoza, rasprodane su sve regularne ulaznice. Izvrsna je ovo vijest za sve turističke djelatnike u Istri, jer posjetitelji na ovakve događaje na samu lokaciju dolazi i nekoliko dana ranije te ostaju nakon samog događaja.

Mladen Solomun porijeklom je s naših prostora, a uvijek ističe povezanost s hrvatskom publikom. Ovo je zasigurno najveći i najznačajniji događaj u organizaciji BSH Events u posljednjih 11 godina. Očekuje nas najbolja produkcija, a sam ambijent povijesnog kamenoloma dat će posebnu čar nastupu Solomuna, koji inače i nastupa na posebnim lokacijama diljem svijeta. Ulaznice su prodane u više o 50 zemalja diljem svijeta.

Posjetiteljima se preporučuje dolazak na lokaciju ranije kako bi izbjegli gužve. Za spektakl ljeta ostalo je još nekoliko VIP ulaznica koje se mogu kupiti u sustavu www.Entrio.hr

Za Solomuna glazba nije samo sredstvo za navođenje ljudi na ples. Glazba je raznolika kao i sam život: mnogo različitih nijansi, trenutaka i uspomena koje treba stvoriti. Glazba izaziva emocije i obrnuto. Upravo taj međuodnos Solomuna, koji predstavlja glazbu i emocije, te publike, ono je što predstavljaju njegovi setovi. Danas je njegova rezidencija "Solomun +1" u klubu Pacha na Ibizi postala kultnom i rasprodana je svakog tjedna svakog ljeta, jednako kao i događaj u Istri.

Ovaj ljetni spektakl u Vinkuranu najveće je i priznanje hrvatskom glazbenom brendu BSH, a organiziran je u suradnji s Općinom Medulin i Turističkom zajednicom Općine. (iPress)